miércoles, 11 de mayo de 2011

ESTAT NAZI

HOLA! Som un grup de l'assignatura d'História de primer de baxiller, aquest grup esta integrat per Belén Plaza, Nerea Herraiz i Daniel Rodríguez. 
El tema que hem  tractat es "La crisi de les democràcies i  els totalitarismes", més concretament hem  confeccionat aquest mapa mental amb l'intenció d'explicar la crisi de la Républica de Weimar i l´ascens del nazisme a Alemanya. La crisi de la República de Weimar al 1929 va ser producte de la fallida del sistema bancari Alemany per la repatriació de capitals nord-americans. L´incapacitat del govern Alemany per resoldre la crisi va provocar que aquest perguera suport i que els partits nacionalistes com el NSDAP tingueren un suport popular més importat arrel de 1930. Quan el NSDAP va arrivar al poder al 1933, Hitler va crear una dictadura de partit únic, i arrel de 1934 va comerçar a exercir una política de persecució i excecució de les persones contraries a aquest règim, per poder donar a terme aquesta activitat va crear les SS i la Gestapo, dues corps policials al servell de Hitler. Desde aquest moment i fins la fi de la IIGM al 1945, Alemanya passarà a convertir-se en el III Reich. 


Amb aquest treball hem comprés d´una manera més profunda i concienzuda l´ascens del nazisme i la dictadura nazi. Per a realitzar aquest treball hem distribuit les tasques d´una manera equitativa. La ferramenta que hem utilitzat (mindomo) ha sigut molt fàcil i de gran ajuda per a l´aprenetatge.

Adolf Hitler com a cap d´estat alemany


La URL del mapa mental es: http://www.mindomo.com/view.htm?m=977e0e3fc0544f53b096956b153aec6f





3 comentarios:

Empar dijo...

Hola. Cal que poseu el text en un tipus de lletra arial o verdana per a facilitar la lectura i en tamany normal, val? Gràcies.

Empar dijo...

Hola. Seria convenient que en el mapa mental les lletres en blanc sobre un fons clar les canvieu en un color focs, doncs no tenen bona visualització, val? Gràcies.

Empar dijo...

Corregiu "servell" per servei i "arrel" per a partir de...
En el mapa mental falta el tercer nivell

Publicar un comentario