lunes, 29 de noviembre de 2010

LA SOCIEDAD DE CLASES Y LA CONDICIÓN OBRERA

¡Hola! Somos Nerea, Daniel y Pau. Hemos realizado un glogster en el cual queda reflejado los aspectos más importantes de la sociedad de clases y de la condición obrera. En el Glogster hemos publicado diferentes links que nos llevan a otras páginas que contienen información sobre dichos aspectos. En estos links encontraremos, entre otras cosas, textos históricos, esquemas y resumenes.



2 comentarios:

Empar dijo...

Hola. Algunes coses importants. Mireu de millorar l'aspecte i la distribució del glogster. El títol del glogster ha de quedar més resaltat, a més està repetit. La imatge de la societat de classes, no sé per què de "finals del segle" XIX (ens hem enterat de poc?). El resum no ha de tindre apartats: cal fer una explicació, amb els paràgrafs adedequats; i és molt superficial. No hi ha links a conceptes... l logo de slideshare i del issuu no se sap quina funció té. Esquema: la societat de classes no s'originà en Anglaterra; La "vieja aristocracia" no pertenece a ninguna clase social? En les imatges amb link o el ròtuls, el lector del vostre glogster ha de tindre clar on van... En fi, dues setmanes i ens hem fet ben poca cosa. Vosaltres mateix...

Empar dijo...

Valoració: Resum superficial, esquema seuperficial. No hi ha cap text relatiu a les condicions de vida i de treball. No hi ha conceptes, ni link. Hi ha molts vídeos que expliquen el tema en general, la condició obrera.

Publicar un comentario